TL;DR: Пътувате това лято или искате да си намерите нова работа? Изучаването на

...
TL;DR: Пътувате това лято или искате да си намерите нова работа? Изучаването на
Коментари Харесай

Учете нов език преди летни пътувания със спестявания за Деня на паметта в Babbel, сега $140

TL;DR:  Пътувате това лято или желаете да си намерите нова работа? Изучаването на нов или локален език винаги е потребно и в този момент можете да спечелите спестявания от Деня на паметта на Babbel Language Learning, в този момент $139,97 до 28 май!

Лятната почивка наближава и много от нас възнамеряват да избягат от града (или на всички места, където е домът!), с цел да разширят хоризонтите си до мечтани дестинации по целия свят. Нямаше ли нещата да са по-забавни и по-лесни, в случай че можете да говорите езика на вашата дестинация?

Установено е, че проучването на нов език има голям брой преимущества, в това число подсилване на паметта ни и улеснение на свързването с нови другари. За щастие високо оценена платформа за езиково образование, Babbel, се продава за $139,97 (общ. $599) до 28 май!

Babbel се откроява в морето от стратегии за проучване на езици с помощта на своя персонализиран метод към образованието на потребителите. Уроците са фокусирани върху образованието на учениците на разговорни е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР